10 نکته درباره غذا خوردن در هواپیما

به گزارش اخبار برخط، شاید هر یک از ما حداقل یکبار با هواپیما به جایی مسافرت نموده باشیم و این وسیله را به لحاظ صرفه جویی در وقت و تامین رفاه بر دیگر وسایل حمل و نقل ترجیح دهیم اما آیا شده این کنجکاوی را داشته باشیم که بپرسیم نحوه تهیه غذا در هواپیما چگونه است و چرا بعضی اوقات طعم غذا در آسمان متفاوت از زمین است و آیا خلبان، یاری خلبان و سایر کادر پروازی از همان غذایی که ما می خوریم، می خورند یا خیر؟

10 نکته درباره غذا خوردن در هواپیما

به گزارش اخبار برخط، در زیر به 10 نکته درباره غذا خوردن در هواپیما برای مسافران علاقه مند به پرواز اشاره می کنیم که شاید برای بسیاری جالب باشد.

1- غذای خلبان باید متفاوت از غذای یاری خلبان باشد. در بین شرکت های هواپیمایی این مساله امری کاملا ضروری به شمار می رود چرا که در صورت مسمومیت می توان مانع از بروز هر گونه حادثه دلخراش شد.

2- هم چنین در صورت اصرار خلبان و یاری خلبان به خوردن یک نوع غذا، آنها باید در زمان های متفاوتی که از آن به عنوان زمان امن یاد می گردد، از یک نوع غذا مصرف نمایند.

3- اگر فکر می کنید که غذای سرو شده در هواپیما طعم غذای مشابه در روی زمین را ندارد به این دلیل است که شما به محض ورود به جو حس چشایی تان را از دست می دهید.

به گفته یکی از مدیران شرکت امریکن ایرلاین، حس بویایی و چشایی اولین حواسی هستند که شما آنها را در ارتفاع نزدیک به 10 هزار متر از دست می دهید.

4- بنابر مطالعات اجرا شده از سوی مرکز آلمانی فرونهوفر، زمانی که وارد هواپیما می شوید در درجه اول هوای داخل بر روی حس بویایی شما تأثیر می گذارد و همزمان با بالارفتن هواپیما تا ارتفاع 10 هزار متری فشار هوا به صورت تدریجی کاهش یافته و رطوبت هم به کمترین درجه ممکن یعنی نزدیک به 12 درصد می رسد. کاهش فشار هوا و رطوبت از میزان حس چشایی شما تا 30 درصد می کاهد. بدین ترتیب با کاهش حس بویایی و چشایی ما غذایی بی طعم و بی بو را میل می کنیم.

هم چنین بر اساس این تحقیقات صدای موتور هواپیما نیز بر حس چشایی تأثیر گذاشته و باعث می گردد تا ما غذا را بی نمک و یا بی مزه بدانیم.

5- برخی مهمانداران توصیه می نمایند برای اینکه غذای داخل هواپیما برای شما مزه دار باشد می توانید از نمک و ادویه کنار غذا بهره ببرید یا کمی نمک و ادویه به همراه داشته باشید.

6- غذاهایی که داخل هواپیما میل می کنید در آشپزخانه ای در روی زمین و احیانا نزدیک به فرودگاه تهیه می شوند، سپس بسته بندی و در داخل یخچال هایی نگهداری می شوند.

7- در داخل هواپیما نمی گردد از ماکروویو یا اجاق های معمولی برای گرم کردن غذاها استفاده کرد از این رو اکثر شرکت های هواپیمایی از اجاق های قابل حمل حرارتی که می توانند هوای گرم و خشک را فراوری نمایند، استفاده می نمایند.

8- وعده های غذایی مربوط به هواپیماها تازه نیستند بلکه در بهترین حالت بین 12 تا 72 ساعت قبل از هر پرواز آماده می شوند. این وعده ها می توانند طبق استانداردهای غذایی بین المللی تا 5 روز به صورت یخ زده باقی بمانند.

9- بسیاری از اعضای کادر پروازی توصیه می نمایند تا در سفر بطری آب تازه به همراه داشته باشید و از چای و قهوه نیز استفاده نکنید چرا که آبی که در هواپیما برای تهیه چای و قهوه مورد استفاده قرار می گیرد از آب مخزنی است که معلوم نیست در چه فاصله زمانی تا پرواز پر شده و این امر مساله ای روشن است که آب راکد حاوی میکروب های بسیار است.

10- اولین بار در 11 اکتبر 1919 غذای از پیش آماده شده در پرواز لندن به پاریس سرو شد اما اولین آشپزخانه در هواپیما در سال 1936 و توسط هواپیمایی یونایتد ایرلانز راه اندازی شد.

منابع:

_دیلی تلگراف

_ سایت دخلک بتعرف

_اسکای نیوز عربی

_اخبار الآن

_دیلی میل

اخبار برخط- ترجمه: سمیه رعیت

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "10 نکته درباره غذا خوردن در هواپیما" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 نکته درباره غذا خوردن در هواپیما"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید