طریقه برخورد با بچه ها بیش فعال در حین سفر

به گزارش اخبار برخط، چگونه با یک فرزند مبتلا به ADHD (بیش فعالی) به سفر برویم. سفر با بچه ها بیش فعال کمی سخت است اما پیچیده نیست.

طریقه برخورد با بچه ها بیش فعال در حین سفر

سفر با یک کودک مبتلا به ADHD میتواند یک چالش باشد. مخصوصاَ زمانی که کودک بر روی صندلی ماشین و یا صندلی هواپیما محدود شده باشد. شما میتوانید سفر با یک کودک مبتلا به ADHD را برای خود و همسفریهایتان آسان و راحت کنید اگر نکاتی مشخصی را رعایت کنید و کودک مبتلا به ADHD را برای سفر کردن آماده کنید. باید حین سفر بچه را مشغول نگه دارید و هر موضوعی رو با آرامش بیان کنید. در بخش پزشکی و سلامت با اخبار برخط همراه باشید برای راهنمای سفر با بچه ها بیش فعال و رفتار با کودک بیش فعال در سفر

1) راهنمای سفر با بچه ها بیش فعال

الف: به بچه ها بگید که کجا و چرا باید بروند. بچه های AHDH میتوانند با تغییرات ناگهانی و تغییر در امور کارها تحت تاثیر قرار بگیرند. برای آماده کردن بچه ها برای سفر، شما باید به آنها اجازه بدهید که بدونند کجا دارند میرند و چرا آنها دارند سفر مینمایند. شما باید در کنار آنها بنشینید و یک بحث در رابطه با جایی که قرار بروند و کسانی را که قرار است ببینند داشته باشید. با این روش آنها میفهمند که چه اتفاقی در آینده قرار بیفتد. برای مثال شما ممکن به آنها بگید که ما میخواهیم برای یک هفته بریم اصفهان و دایی سعید را ببینیم. ما میخواهیم بریم خونه آنها و خونه انها بمونیم. زمانی که ما آنجا هستیم قصد داریم که با ماشین به کنار رودخانه بریم و اوقات خوشی را با خانواده داشته باشیم.

ب: پرسید از آنها برای همراه شدن با سفر: شما باید کودک را در برنامه ریزی سفر وارد کنید تا آنها احساس مفید بودن نمایند. شما ممکن از آنها بپرسید که چه فکری در رابطه با برنامه سفر مینمایند و آیا انها دوست دارند که چیز خاصی را در سفر ببینند. با نظراتی که میدهند بحث کنید و کوشش کنید که یک یا دوتا از آنها را در برنامه سفر قرار دهید تا آنها احساس نمایند که نظراتشان ارزشمند است.

برای مثال کودک ممکن است که بپرسد که آیا آنها میتونند یک جای خاصی را ببینند یا یک غذای خاصی را در سفر بخورند. شما ممکن است که این فعالیت را در طی برنامه سفر قبول کنید.

پ: شما میتوانید اجازه بدهید که کودک از میان چند گزینه یکی را انتخاب کنید برای مثال شما ممکن است که به کودک بگویید که در طول سفر یک روزش را میتوانند قایق سواری یا قایق رانی داشته باشند. شما ممکن است که بپرسید کدام روز سفر را دوست دارید که این کار را انجام دهید بنابراین انها احساس مینمایند که گزینه هایی را میتوانند انتخاب نمایند.

ج: تمرین تکینیک های آرام بخش با کودک ها. شما باید در هفته ها با روزهای منتهی به سفر کودک را با تمرین تکنیک های آرام نماینده آماده کنید. شما میتوانید تمرینهای تنفس عمیق را باهم انجام دهید و یا یک جلسه ارام نماینده قبل از خواب داشته باشید که در آن یک تعداد حرکت ریلکس یوگا را انجام میدهید.

شما بعلاوه میتوانید فرزندتان را به استفاده از نشانه های کلامی برای ماندن در حالت آرامش بیشتر در محیط های نو تشویق کنید.

برای مثال شما میتوانید به کودک تان آموزش دهید در زمانی که آنها احساس استرس و دست پاچه بودن را دارند بگوید من آرام هستم یا آرامش آرامش آرامش

د: همراه بردن داروهای کودک: کودک مبتلا به ADHD باید داروهایش همراهش باشد. شما باید مطمئن بشوید که داروهای آنها برای سفر آماده شده است. بعلاوه شما میتوانید نسخه داروهای اون رو از دکترش بگیرید تا در طول سفر همراه خود داشته باشید. با این کار تهیه داروی کودک وقتی که به آن احتیاج دارد اسانتر و راحتر میگردد.

شما باید مطمئن بشوید که برای تمامی طول سفر با بچه ها بیش فعال، دارو همراه دارید. شما میتونید از ظرف قرص که بر روی آن برچسب روز و تعداد مصرف کودک را نوشته است را همراه داشت باشید تا آنها داروی کافی برای هر روز از سفر را داشته باشند.

مطمئن شوید که داروها را در کیف دستی خود گذاشتهاید تا نخواهید چمدان را زیررورو کنید.

2) رفتار با کودک بیش فعال در سفر

الف: اسباب بازی ها و بازی های مورد علاقه کودک را همراه داشته باشید. کودک های مبتلا به ADHD زمان زیادی را در هواپیما و ماشین را می گذرونند که باید یه جوری انها را مشغول نگه داشت مثلا با استفاده از اسباب بازیها و بازیهای مجذوب کننده که شما به انها میدهید و کودک میتواند با آنها بازی کند. این جوری کودک بیکار نیست و احساس خستگی در طول سفر بهش دست نمیدهد.

شما ممکن بازیهایی مثل پازل و منچ، ورق، ماروپله و ... به همراه داشته باشید. شما میتونید اسباب بازی های مجذوب کنندهی که برای بازی کردن احتیاج است که کودک از دستهاش استفاده کنه را همراه داشته باشید.

ب: به کودک خود قوانین و راهنمای ها سفر را یادآوری کنید. ممکن است که شما در طول راهی که دارید میرید احتیاج داشته باشید که به فرزندتان قوانین را یادآوری کنید.این کار و وقتی که اونها ساکت و ارام هستند انجام دهید و اگر دیدید که دارند پریشان و یا مضطرب میشوند توجه انها را بر اسباب بازی هایشان جلب کنید

برای مثال اگر کودک آغاز کرد به بهونه گرفتن و خسته شدن شما میتونید بگید که بر روی این بازی تمرکز کن یا بیا تا باهم این پازل و حل کنیم.

به این شکل هم میتونید دستورالعمل سفر را به یاد کودکتان بیاندازید: چطوری باید روی صندلی عقب ماشین با هم بازی کنیم؟ یا چطوری وقتمون رو توی هواپیما میگذرونیم؟

ج: قرار دادن زمانهای استراحت در سفر: داشتن یک برنامه فشرده در طول سفر و یا پروازهای پی در پی ممکن است که سفر را برای فرزند شما پر استرس کند. برای اینکه سفر برای شما و کودکتان راحت تر گردد سعی کنید که یک زمان استراحت در طول سفر قرار بدهید.

اگر شما در حال رانندگی هستید شما ممکن است که برنامه ریزی کنید برای توقف در میانه راه و برای یک ناهار طولانی مدت یا در یک محلی برای مدت 2 ساعت استراحت کنید.

اگرشما در هواپیما هستید ممکن است بعد از پیاده شدن از هواپیما یک استراحتی داشته باشید تا خودتان و کودکتان بتونید چیزی برای خوردن بگیرید. منظور این است که برنامه تان جوری نباشد که الزاما باید انرا اجرا کنید تا در سفر به مشکل بر نخورید.

د: بدنبال فرصت هایی برای بازی با فرزندتان و یا انجام حرکات فیزیکی باشید. ممکن است که این کار از شما کمی انرژی برای پیدا کردن مکان برای بازی با کودک تان بگیرد. به عنوان مثال شما باید پارک و یا محیط بیرون یک رستوران را برای بازی انتخاب کنید. اگر این کار امکان پذیر نیست بهتر است که با فرزندتان راه بروید مثلا در محیط فرودگاه آغاز به راه رفتن کنید.

منبع: همگردی

به "طریقه برخورد با بچه ها بیش فعال در حین سفر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طریقه برخورد با بچه ها بیش فعال در حین سفر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید