معرفی 10 کباب ترکی معروف و خوشمزه در ترکیه

به گزارش اخبار برخط، 1. کباب ترکی، اسکندر کباب:

یکی از خوشمزه ترین کباب های ترکیه، اسکندر کباب است. از اسم جذاب و تاریخی اش بگذریم، طعم فوق العاده ای دارد. برش هایی از گوشت گوساله تازه که با یک سس خوشمزه ترکیب شده. سس اسکندر کباب از گوجه تازه تهیه می گردد. روی اسکندر کباب بعد از کبابی کردن و آماده کردن آن کره داغ و آب شده می ریزند. در کنار آن معمولا یک پیاله ماست چکیده قرار می دهند که طعم بینظرش را تکمیل می نماید.

معرفی 10 کباب ترکی معروف و خوشمزه در ترکیه

2. کباب ترکی،کباب تِپسی:

تِپسی به معنی سینی است و خوب احتمالا حدس زده اید که کباب تپسی یعنی کبابی که در سینی پخت می گردد. یک جورهایی شبیه به همان کباب تابه ای ما در ایران است. این کباب با گوشت چرخنموده تهیه می گردد. گوشت چرخنموده با ادویه و جعفری خرد شده خوب ورز می دهند تا موارد کاملا با هم ترکیب شوند. سپس روغن زیتون روی آن می ریزند و سینی کبابی آماده شده ر در فر می گذارند. معمولا برای طعم بهتر آن رویش برش هایی از گوجه و فلفل سبز قرار می دهند. این کباب خوشمزه در فر تهیه می گردد. در نوع سنتی و اضصیل آن، سیب زمینی را ورقه ورقه نموده و روی آن قرار می دهند و البته سالچا یا سس گوجه فرنگی را نیز به آن اضافه می نمایند. یکی از مواردی که در این کباب به کار رفته، سیر است. سیر در کنار پیاز از جمله افزودنی های مهم در پخت آن به شمار می رود. همین فوت وفن های کوچک باعث تفاوت کباب های ترکی شده، چیزی که آنها را در جهان به شهرت رسانده.

3.کباب ترکی، پاتلیجان کباب:

از روی نام کباب های ترکی می توان در خصوص ظاهر آنها حدش زد. در این مورد هم از آنجایی که پاتلیجان به معنی بادمجان است، می توان فهمید که این کباب با بادمجان در ارتباط است. این کباب در لین مردم گازیان تِپ یا نام جدیدش آن تپ، شهرت بسیاری دارد. غذای خوشمزه جنوب شرقی ترکیه بیشتر در فصل زمستان در بین غذاهای مردم این منطقه دیده می گردد. اما برای خوردن آن می توانید به تمام رستوران ها در تمام فصول سال مراجعه کنید و این کباب خوشمزه را امتحان کنید. مانطور که از تصویر این کباب خوشمزه پیداست، گوشت چرخنموده را به شکل دایره ای در می آورند و یکی در میان گوشت و بادمجان حلقه شده را به سیخ می کشند. گاهی کنار هر بادمجان، گوجه و فلفل قرمز هم سیخ می نمایند تا طعم این کباب بینظیر چندین برابر گردد. از انجایی که بادمجان ها را با پوست سیخ می نمایند توصیه می کنیم هنگام خوردن پوست آنها بگیرید. با توجه به کبابی شدن بادمجان ها، پوست شان به راحتی جدا می گردد.

4. کباب ترکی،چوکورتمه کباب:

بودروم از نواحی ساحلی استانبول و یک منطقه تماشایی برای گذراندن اوقات فراغت است. این کباب خوشمزه دستپخت مردم همین منطقه است. چوکورتمه در بین دیگر کباب های ترکی یک کباب نسبتا سبک به حساب می آید. تکه های نازک گوشت گوساله یا گاو به صورت نوارهای باریکی با ادویه های مختلف مانند فلفل سیاه و... ترکیب و تفت داده می شوند. هنگام سرو این غذا کنار آن سیب زمینی سرخ نموده می ریزند گاهی هم از چیپس استفاده می نمایند. اما آنچه که لذت خوردن آن را زیاد می نماید ماست چکیده بسیار خوشمزه ای است که در کنارش سرو می گردد.

5. کباب ترکی، دونر کباب ترکی:

دونر، کبابی بسیار لذیذ و چرب است. حتما دونرچی های ترکی را هنگام سرو این غذا دیده اید که ورقه های نازک گوشت را با یک چاقوی بسیار بزرگ از روی گوشتی که به شکل یک مخروط روی آتش در حال پختن است، جدا می نمایند.

6. کباب ترکی، کباب اورمان:

اورمان به معنی جنگل است و این کباب در واقع ماده اصلی یک خوراک بسیار خوش طعم است. گوشت را به شکل قیمه خرد می نمایند و برش های گوشت را همراه با پیاز ریز شده و دیگر ادویه های خوش عطر ترکی تفت می دهند. سپس این مواد را همراه با آب گوجه سیب رمینی خرد شده و نخود فرنگی می پزند. وقتی آب گوجه کشیده شد، کباب اورمان آماده سرو است.

7. بیتی کباب:

کباب بیتی مربوط به اورفا منطقه ای است که جمعیت آن را نمودها، ترکمن ها، ارمنی ها و عرب ها تشکیل می دهند. کباب بیتی گوشت چرخ نموده ای است که با ادویه هایی مثل فلفل سیاه و نمک مخلوط شده و داخل خمیر یوفکا قرار می گیرد. خمیری که زنان ترک تبحر زیادی در تهیه آن دارند و در تهیه نان های خوشمزه ترکی بسیار کاربرد دارد. این را بدانید که اورفا کباب های زیادی دارد و کباب بیتی فقط یکی از انواع آنهاست.

البته در خصوص تاریخچه کباب بیتی بعضی می گویند نام این کباب از نام بیتی گولِر، رستوران دار معروف ترک گرفته شده است. بیتی گولر کسی بود که حدود 100 سال پیش بعد از سفر به سوئیس روشی در خصوص خرد کردن گوشت ها از یک قصاب سوئیسی را یاد می گیرد و همان الهام بخش بیتی گولر می گردد. بیتی بعد از بازگشتش به ترکیه، رستورانی به نام خودش بر پا می نماید. رستوران بیتی استانبول، امروز یکی از معروف ترین رستوران های ترکیه است.

8. شیش کباب ترکی:

معروف ترین کباب ترکی البته بعد از دونر و اسکندر کباب، شیش کباب است. شیش در واقع به معنی سیخ فلزی است و دلیل نامگذاری این کباب هم دقیقا پخته شدن آن با سیخ روی منقل است. تکه های طعم دار شده گوشت گوساله یا گوسفند که سیخ کشیده شده را روی منقل کباب می نمایند. از جمله موادی که در طعم لذیذ شیش کباب موثر است روغن زیتون ناب و طبیعی ترکیه است به همراه ادویه جات معطر مانند فلفل سیاه و زیره. شیش کباب طرفدارهای زیادی دارد و توصیه می کنیم در سفر به استانبول یا ترکیه امتحان کردن این کباب لذیذ ترکی را از دست ندهید.

9. آدانا کباب:

آدانا از شهرهای شناخته شده ترکیه است. مردم این ناحیه به طبخ غذاهای بسیار تند مشهورند. کباب آدانا هم مانند دیگر غذاهای این شهر تند است. کباب آدانا از گوشت چرخنموده مخلوط یا گوشت چرخنموده بره تهیه می گردد. گوشت را با سیر، پیاز، فلفل قرمز و ادویه های دیگر مخلوط نموده و به سیخ می کشند. در خصوص تندی این کباب همینقدر به شما بگوییم که آنقدر پاپریکا و فلفل تند قرمز به آن اضافه می نمایند که رنگ کباب بعد از طبخ قرمز سیر می گردد. کنار این کباب معمولا پلو بلغور همراه با گوجه و فلفل تند سرو می گردد.

10. تاوک شیش کباب:

همانطور که قبلا در خصوص شیش کباب گفتیم، تاووک (به معنی مرغ است.) شیش کباب هم نوعی کباب ترکی است اما به جای گوشت از مرغ استفاده می گردد. تکه های ران یا فیله سینه مرغ را در موادی مانند روغن زیتون و ادویه های دیگر می خوابانند بعد هم ماجرا معین است. سیخ های کباب را روی منقل کبابی می نمایند و تاوک شیش کباب آماده است.

منبع: دالاهو

به "معرفی 10 کباب ترکی معروف و خوشمزه در ترکیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی 10 کباب ترکی معروف و خوشمزه در ترکیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید