سماق را به 4 علت از برنامه غذایی حذف نکنید

به گزارش اخبار برخط، به نقل از العالم، سماق احتمالاً به اسم ادویه ای آشپزی شناخته می گردد و مردم هم قرن هاست که آن را در شیوه های سنتی طب گیاهی استفاده می نمایند.

سماق را به 4 علت از برنامه غذایی حذف نکنید

در این گزارش معروف ترین مزایایی که سماق برای سلامتی دارد را معرفی می کنیم:

حاوی مواد مغذی مهمی است

آزمایشی که سال 2014 اجرا شده نشان می دهد که سماق خشک شامل حدود 71 درصد کربوهیدرات، 19 درصد چربی و 5 درصد پروتئین است. بیشتر چربی موجود در سماق از دو نوع چربی خاص به نام اسید اولئیک و اسید لینولئیک تشکیل شده است.

سرشار از آنتی اکسیدان است

سماق سرشار از چندین ترکیب آنتی اکسیدانی است که از سلول های شما در برابر آسیب محافظت می نماید و استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش می دهد. بعلاوه ممکن است التهاب را کاهش داده و از بیماری های التهابی مانند بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری کند. کارشناسان معتقدند این ممکن است علت اصلی افزایش پتانسیل درمانی سماق باشد.

درد عضلات را تسکین می دهد

مطالعه ای که به منظور آنالیز احتمال تسکین درد عضلانی به وسیله سماق انجام شد، نشان می دهد گروهی که نوشیدنی سماق دریافت نموده اند به علت ورزش در مقایسه با گروهی که دریافت ننموده اند، درد عضلانی قابل توجه کمتری را تجربه نموده اند و این گروه هم افزایش قابل توجهی در سطح آنتی اکسیدان ها داشته اند. محققان اظهار داشتند که این امر ممکن است باعث تسکین درد قابل توجه گردد، اگرچه این نتایج امیدوار کننده است، اما برای درک چگونگی بروز این امر، تحقیقات بیشتری ضروری است.

احتمال پوکی استخوان را کاهش می دهد

پوکی استخوان یک بیماری شایع است که با ضعف و شکنندگی استخوان ها و افزایش خطر شکستگی معین می گردد. خطر پوکی استخوان با افزایش سن به طور پیوسته افزایش می یابد و مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها تخمین می زنند که نزدیک به 25 درصد زنان بالای 65 سال به پوکی استخوان در استخوان ران، گردن و ستون فقرات کمر مبتلا هستند.

منبع: همگردی

به "سماق را به 4 علت از برنامه غذایی حذف نکنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سماق را به 4 علت از برنامه غذایی حذف نکنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید