طرز تهیه برگر مرغ سوخاری ترد و لذیذ با سس مخصوص

به گزارش اخبار برخط، برگرها نوعی ساندویچ گرم و لذیذ هستند که هواداران بیشماری دارند؛ از همبرگر گوشت گرفته تا برگرهای گیاهی و چیکن برگر یا همان برگر مرغ! در این میان برگر مرغ، هم به صورت چرخ شده و هم به صورت تکه ای و سوخاری تهیه می گردد که نوع سوخاری آن هیجان انگیزتر و لذیدتر است.

طرز تهیه برگر مرغ سوخاری ترد و لذیذ با سس مخصوص

پس با ما باشید با طرز تهیه یک برگر مرغ تکه ای سوخاری عالی و اشتها برانگیز!

طرز تهیه برگر مرغ عالی

مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ (برای 8 نفر)
مرغ استخوان کشی شده8 تکه
شیر پرچرب یا باترمیلک2 پیمانه (معادل 480 میلی لیتر)
نمک1 قاشق مرباخوری
پودر فلفل سیاه1 قاشق مرباخوری
فلفل قرمزنصف قاشق مرباخوری
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
ماست یونانی یا ماست چکیده1/5 پیمانه (معادل 425 گرم)
شوید خرد شده3 قاشق غذاخوری
پودر سیر1 قاشق مرباخوری
آب لیموی تازه2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزانیک چهارم پیمانه (معادل 30 گرم)
مواد لازم برای آرد سوخاری طعم دار
آرد سفید لطیف2 پیمانه (معادل 250 گرم)
نمک1 قاشق مرباخوری
پودر فلفل سیاه2 قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز1/5 قاشق مرباخوری
مواد لازم برای چیدمان چیکن برگر
کاهوبه میزان لازم
گوجه حلقه شده2 عدد عظیم
روغن برای سرخ کردنبه میزان لازم

روش تهیه

  • در ابتدا مرغ شما باید مزه دار یا مرینیت گردد؛ پس تمام موادی که برای مزه دار کردن در جدول آمده را با هم ترکیب نموده، روی آن را پوشانده و یکساعت در یخچال قرار دهید.
  • برای تهیه سس نیز تمام مواد مربوط به آن را به خوبی مخلوط کنید و یکساعت در یخچال قرار دهید.
  • در این مرحله مواد آرد سوخاری را نیز به خوبی با هم مخلوط کنید و تکه های مزه دار شده مرغ را در آن بغلطانید تا به خوبی با آرد پوشش داده گردد.
  • تکه های مرغ را در روغن داغ (نزدیک 180 درجه سانتیگراد)، به مدت تقریبا 5-7 دقیقه سرخ کنید تا کاملا مغز پخت شوند. (البته با توجه به ضخامت تکه های مرغ، این مدت زمان متغیر خواهد بود.)
  • برگرهای مرغ سرخ شده را در آبکشی فلزی یا روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج گردد.
  • سپس نان های برگر را از وسط دو نیم کنین و در مقدار کمی کره آن را سرخ کنید تا کمی ترد شوند.
  • در آخرین مرحله، برای چیدمان چیکن برگر لذیذ خود، مراحل زیر را دنبال کنید.
  • ابتدا روی نان برگر تکه ای کاهو بگذارید.
  • سپس روی آن تکه ای مرغ سوخاری، یک تکه گوجه فرنگی و کمی سس مخصوص قرار دهید.
  • در آخر نیمه دیگر نان برگر را روی آن قرار دهید و نوش جان کنید.

کالری کل: 566

چربی: 13 گرم | کربوهیدرات: 75 گرم | فیبر: 3 گرم | قند: 13 گرم | پروتئین: 34 گرم

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه برگر مرغ سوخاری ترد و لذیذ با سس مخصوص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه برگر مرغ سوخاری ترد و لذیذ با سس مخصوص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید