طرز تهیه برگر مرغ سوخاری ترد و لذیذ با سس مخصوص
به گزارش اخبار برخط، برگرها نوعی ساندویچ گرم و لذیذ هستند که هواداران بیشماری دارند؛ از همبرگر گوشت گرفته تا برگرهای گیاهی و چیکن برگر یا همان برگر مرغ! در این میان برگر مرغ، هم به صورت چرخ شده و هم به صورت تکه ای و سوخاری تهیه می گردد که نوع سوخاری آن هیجان انگیزتر و لذیدتر است.
پس با ما باشید با طرز تهیه یک برگر مرغ تکه ای سوخاری عالی و اشتها برانگیز!
طرز تهیه برگر مرغ عالی
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ (برای 8 نفر) | |
مرغ استخوان کشی شده | 8 تکه |
شیر پرچرب یا باترمیلک | 2 پیمانه (معادل 480 میلی لیتر) |
نمک | 1 قاشق مرباخوری |
پودر فلفل سیاه | 1 قاشق مرباخوری |
فلفل قرمز | نصف قاشق مرباخوری |
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص | |
ماست یونانی یا ماست چکیده | 1/5 پیمانه (معادل 425 گرم) |
شوید خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | 1 قاشق مرباخوری |
آب لیموی تازه | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان | یک چهارم پیمانه (معادل 30 گرم) |
مواد لازم برای آرد سوخاری طعم دار | |
آرد سفید لطیف | 2 پیمانه (معادل 250 گرم) |
نمک | 1 قاشق مرباخوری |
پودر فلفل سیاه | 2 قاشق مرباخوری |
پودر فلفل قرمز | 1/5 قاشق مرباخوری |
مواد لازم برای چیدمان چیکن برگر | |
کاهو | به میزان لازم |
گوجه حلقه شده | 2 عدد عظیم |
روغن برای سرخ کردن | به میزان لازم |
روش تهیه
- در ابتدا مرغ شما باید مزه دار یا مرینیت گردد؛ پس تمام موادی که برای مزه دار کردن در جدول آمده را با هم ترکیب نموده، روی آن را پوشانده و یکساعت در یخچال قرار دهید.
- برای تهیه سس نیز تمام مواد مربوط به آن را به خوبی مخلوط کنید و یکساعت در یخچال قرار دهید.
- در این مرحله مواد آرد سوخاری را نیز به خوبی با هم مخلوط کنید و تکه های مزه دار شده مرغ را در آن بغلطانید تا به خوبی با آرد پوشش داده گردد.
- تکه های مرغ را در روغن داغ (نزدیک 180 درجه سانتیگراد)، به مدت تقریبا 5-7 دقیقه سرخ کنید تا کاملا مغز پخت شوند. (البته با توجه به ضخامت تکه های مرغ، این مدت زمان متغیر خواهد بود.)
- برگرهای مرغ سرخ شده را در آبکشی فلزی یا روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج گردد.
- سپس نان های برگر را از وسط دو نیم کنین و در مقدار کمی کره آن را سرخ کنید تا کمی ترد شوند.
- در آخرین مرحله، برای چیدمان چیکن برگر لذیذ خود، مراحل زیر را دنبال کنید.
- ابتدا روی نان برگر تکه ای کاهو بگذارید.
- سپس روی آن تکه ای مرغ سوخاری، یک تکه گوجه فرنگی و کمی سس مخصوص قرار دهید.
- در آخر نیمه دیگر نان برگر را روی آن قرار دهید و نوش جان کنید.
کالری کل: 566
چربی: 13 گرم | کربوهیدرات: 75 گرم | فیبر: 3 گرم | قند: 13 گرم | پروتئین: 34 گرم
منبع: مجله انگیزه
تاریخ انتشار: 2 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 2 آبان 1399
گردآورنده: online-news.1com.ir
شناسه مطلب: 40110
به "طرز تهیه برگر مرغ سوخاری ترد و لذیذ با سس مخصوص" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه برگر مرغ سوخاری ترد و لذیذ با سس مخصوص"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید