تدابیر خاص طب سنتی برای درمان کرونا

به گزارش اخبار برخط، علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی در پاسخ به این پرسش که مبتلایان به کرونا چه مواد غذایی را بهتر است مصرف نمایند و چه مواد غذایی را نباید مصرف نمایند؟، گفت: مصرف غذا های سنگین در مبتلایان به کرونا ممنوع است و افراد مبتلا باید غذا های سبک و آبکی مانند سوپ جو، عدسی کم عدس و فرنی مصرف نمایند.

تدابیر خاص طب سنتی برای درمان کرونا

به گزارش فارس، وی با تأکید بر اینکه داشتن خواب کافی و استراحت و پرهیز از استرس بسیار مفید است، بیان داشت: بخور دادن با بابونه، عناب، آویشن و گل ختمی توصیه می گردد.

این متخصص طب سنتی با اشاره به ضرورت مصرف دمنوش ها به وسیله مبتلایان به کرونا، ابراز کرد: دمنوش گل بنفشه، گل پنیرک وگل ختمی برای سرفه های خشک مفید است؛ ضمن اینکه برای مبتلایانی که سرفه تر دارند دمنوش بابونه، مرزنجوش و عناب مفید است.

یارقلی با اشاره به اینکه دمنوش تخم گشنیز در درمان سردرد اثر بخش است، متذکر شد: مصرف شیر و بادام و دمنوش دارچین مفید بوده؛ ضمن اینکه روغن اقتصادی بدن با روغن های بابونه و سیاه دانه نیز مفید بوده و بدن درد و کوفتگی را رفع می نماید.

وی توضیح داد: برای بچه ها مبتلا به کرونا نیز تغذیه مناسب، استراحت و استفاده از سوپ بسیار اهمیت دارد.

منبع: فرارو

به "تدابیر خاص طب سنتی برای درمان کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تدابیر خاص طب سنتی برای درمان کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید