فراوری قارچ قهوه ای برای اولین بار در چناران
به گزارش اخبار برخط، مسئول باغبانی جهاد کشاورزی چناران گفت: قارچ قهوه ای برای اولین بار در چناران فراوری شد.

به گزارش خبرنگار از ، رزیتا بهاری مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی چناران گفت: قارچ دکمه ای قهوه ای کاملا شبیه به انواع سفید آن است، اما نوعی نژاد است که به جای رنگ سفید کمی قهوه ای تر می شود. قارچ قهوه ای نسبت به قارچ سفید پروتئین بیشتر، چربی کمتر و خوش خوراکتر می باشد. قارچ قهوه ای ازنظر تأمین مواد معدنی بهتر از قارچ سفید می باشد تنها ماده معدنی که در قارچ سفید از قارچ قهوه ای بیشتر می باشد، مقدار آهن است که آن هم به صورت ناچیز تفاوت دارد.
او اضافه کرد: واحد فراوری کننده قارچ قهوه ای، 200 تن با عملکرد 24 کیلوگرم بر مترمربع سالانه فراوری می کند و 21 درصد محصول فراوریی آن درجه یک می باشد.
مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی چناران ادامه داد: این واحد فراوریی زمینه اشتغال زایی میانگین 10 نفر را ایجاد کرده است.
بهاری بیان نمود:واحد پرورش قارچ خوراکی دکمه ای قهوه ای دردهستان گلمکان شهرستان چناران به وسیله حسن سعید صنعتی اداره می شود.
/م .ب
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان