ستاره ساز؛ برنامه ای برای آینده فوتبال ایران

به گزارش اخبار برخط، برنامه تلویزیونی ستاره ساز چندماهی است که به منظور استعدادیابی نسل جوان روی آنتن شبکه سه می رود.

ستاره ساز؛ برنامه ای برای آینده فوتبال ایران

به گزارش خبرنگار ،برنامه تلویزیونی ستاره ساز که چندماهی است پخش خود را از شبکه سه سیما شروع نموده است، اکنون به روز های انتهای فصل نخست خود رسیده است؛ رویدادی جذاب و رقابتی که تاکنون پای آن به قاب تلویزیون نرسیده بود.

ستاره ساز که روز های فینال خود را سپری می نماید با اجرای محمدرضا احمدی و تهیه نمایندگی جواد فرحانی مسابقه ای برای کشف استعداد های نوجوان در رده سنی مهمی از فوتبال است. این برنامه توانسته جمعی از فوتبالیست های مستعد را از گزینش چند هزار نوجوان علاقمند به فوتبال گرد هم آورد و طی مراحل مختلف آماده سازی و رقابت، آن ها را به جامعه آینده دار فوتبال ایران معرفی کند.

نکته مهم در ساخت و بها دادن به چنین برنامه هایی، زمینه هایی است که برای بهبود عدالت اجتماعی و فراهم آوردن شرایطی به منظور کشف استعداد از مناطق محروم به وجود خواهند آورد. هرچند همیشه اولین ها بهترین ها نیستند و ساخت چنین برنامه هایی می تواند در فصول بعد و اندوختن تجربه ها بهتر گردد، اما عدالت اجتماعی نکته ای است که نمی توان به آسانی از کنار آن گذشت. در کشوری 80 میلیونی با اقوام و سرزمین های گوناگون و در شرایطی که در اغلب تخصص ها شاهد تمرکزگرایی در تهران هستیم، جوانان شهرستانی می توانند زمینه ساز برون رفت از گره های بسیاری باشند.

کلیشه تهرانی بودن همیشه پاشنه آشیل بسیاری از مسائل ما بوده و آموزشگاه های فوتبالی نیز عمدتا در پایتخت و تحت امکانات بهتری راه اندازی شده اند. در چنین وضعیتی فراوری و تشویق برنامه هایی نظیر ستاره ساز می تواند موجب تمرکززدایی و ایجاد بهتر عدالت اجتماعی گردد. کما اینکه از میان نوجوانان برتر راه یافته به مرحله نهایی این برنامه نیز می توان چنین برداشتی را کرد؛ فرزندانی از مناطق محروم که اولین تجربه حضور در اجتماعی بزرگ را تجربه می نمایند و آرزوی اکثریت آنان یاری به خانواده هایشان است.

از سویی در چنین برنامه هایی می توان مبانی دیگری جز ورزش کردن، نظیر فرهنگ پهلوانی و اخلاقِ ورزشی را رشد و سرلوحه نوجوانان از سنین پایین قرار داد. این نکته از آن جنبه اهمیت دارد که در مدارس و آموزشگاه های روز فوتبال، کمتر به اصول سنتی و تربیتی گذشته توجه می گردد. اما ستاره ساز از حضور حداقل 4 پیشکسوت فوتبال در مقام داور و مربی سود می برد که همراهی آن ها با نوجوانان در طی مراحل آماده سازی و تمرین می تواند کوهی از تجربه را همراه داشته باشد که هر جوانی در شهرستان این فرصت را به راحتی در اختیار نخواهد داشت.

اکنون که ستاره ساز در انتها راه فصل نخست خود به سر می برد امیدواریم برای فصل های بعدی این برنامه روند کشف استعداد ها به شکلی فراگیرتر صورت پذیرد و شاهد آن باشیم برای آینده فوتبالی ستارگان برتر خود نیز برنامه ای به خصوص طراحی شده باشد. چراکه نباید فراموش کرد، رهاسازی این نوجوانان مستعد می تواند زحمات شکل گرفته تا اینجا را به نابودی برساند؛ لذا توجه به سرنوشت آنها، عدم رهاسازی و برنامه ریزی برای حضور حرفه ای در مدارج بالاتر می تواند ستاره ساز را از یک برنامه تلویزیونی صِرف به یک آموزشگاه استعدادیابی فوتبالی تبدیل کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "ستاره ساز؛ برنامه ای برای آینده فوتبال ایران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ستاره ساز؛ برنامه ای برای آینده فوتبال ایران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید