طرز تهیه کیک آجیلی، کیک مغزدار بی نظیر

به گزارش اخبار برخط، اگر مجلس بزم دارید کیک آجیلی رو امتحان کنید که هم شیرینیه هم آجیل. یک فول آپشن برای مجلس مهمونیاتون. این کیک بسیار ساده و سریع آماده می گردد. با توجه به شکل بسیار زیبا و مجلسی که دارد برترین گزینه برای سرو در مهمانی های شماست.

طرز تهیه کیک آجیلی، کیک مغزدار بی نظیر

این کیک به علت تنوع مغزهای مختلف با رنگ های متفاوتی که دارد بسیار جای شیکون پیکون کردن و تزیینات مختلف دارد. علاوه بر این این کیک در حقیقت یک بمب انرژیه، ترکیب شیرینی و آجیل یک انرژی زا قوی برای عصرونه بچه هاست.

برای تماشا طرز تهیه نان پنجره ای کلیک کنید.

خوب بریم سراغ آموزش کیک شکلاتی و آجیلیمون مرحله به مرحله با ما باشید تا با نکات طلایی و مهم، برترین روش پخت این کیک رو بهتون آموزش بدیم.

مواد مورد احتیاج جهت تهیه کیک آجیلی:

  • تخم مرغ چهارعدد
  • روغن یک پیمانه
  • شکر یک پیمانه
  • آرد دو پیمانه
  • پودر کاکائو یک دوم پیمانه
  • بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
  • وانیل نوک چاقو
  • آب یک پیمانه
  • خلال بادام، خلال پسته، کنجد، پودر نارگیل، مغز گردو از هر کدام یک قاشق غذاخوریمدت زمان تقریبی آماده سازی این کیک یک ساعت است.

طرز پخت کیک آجیلی شکلاتی:

  • در اولین مرحله تخم مرغ ها و شکر را با دور تند هم زن هشت دقیقه به هم می زنیم. بعد از اون وانیل رو اضافه می کنیم. نکته: بهتر است تخم مرغ ها به دمای محیط رسیده باشند، این کار باعث می گردد در هنگام پخت کیک پف بیشتری نمایند. بنابراین به محض خارج کردن تخم مرغ ها از یخچال از اونا استفاده نکنید.
  • در مرحله دوم آب و روغن مایع را به مخلوط تخم مرغیمان اضافه می کنیم و در حد چند ثانیه با دور کند هم زن به هم می زنیم. این کارو تا حدی که فقط مواد با هم مخلوط شوند انجام دهید. دقت کنید در این مرحله زیاد به مواد را به هم نزنید چون باعث می گردد مواد آبکی و شل شوند.
  • آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را سه بار از الک رد می کنیم. اگر این اصل را رعایت کنید قطعاً متوجه لطافت بافت کیک خود بعد از پخت خواهید شد. این یک فوت وفن که تقریباً همه کیک پزها رعایتش می کنن. اگر تمایل دارید که کیک شما عطر و بوی خاصی بدهد در این مرحله چندین قطره اسانس به مواد اضافه کنید. آرد را طی دو مرحله به مواد کیک اضافه می کنیم و با دور کند هم زن در حد مخلوط شدن به هم می زنیم. نکته: به هم زدن زیاد مواد کیک در این مرحله باعث می گردد که بافت کیک سفت گردد و مواد پف ننمایند. خیلی آروم مواد رو در حدی که با هم ترکیب بشن به هم بزنید.
  • بعد از مخلوط شدن تمامی مواد با لیسک در جهت عقربه ساعت به صورت دورانی مواد را به هم می زنیم.
  • ته قالب کمربندی را با کاغذ روغنی کاور می کنیم و مقداری آرد روی کاغذ الک می کنیم. حتماً این کارو انجام بدید چون باعث می گردد بعد از پخته شدن کیک به راحتی از کاغذ جدا گردد.
  • یک قاشق غذاخوری آرد به مغزهایمان اضافه می کنیم و در ظرف مناسب به هم می زنیم تا مغزها با آرد کاور شوند. چندبار مغزهارو زیرورو کنید تا مطمعن بشید همشون آردی شدن. بعد از اون با قاشق به آرامی مغزها را روی سطح کیک می پاشیم. با این کار بعد از ریختن مغزها روی سطح مایع کیک آنها پایین نمی فرایند و روی سطح کیک می مانند. این نکته خیلی توی پخت کیک آجیلی مهمه چون مطابق با اسمش، آجیل حتماً باید در ظاهر کیک وجود داشته باشه.
  • برای نحوه پخت از پخت بالا و پایین بهره ببرید. دمای 175 درجه به مدت سی و پنج دقیقه برای پخت این کیک مناسب است. بعد از سپری شدن زمان مذکور با خلال دندان یا چاقو نازک در مرکز کیک تا ته فرو کنید.
  • اگر به خلال دندان چیزی از مواد کیک نچسبیده بود به معنای این است که کیک به خوبی مغز پخته شده و آماده سرو است. نکته: بهتر است بعد از پخته شدن کیک، کنار درب فر را پنج تا ده دقیقه باز بگذارید و کیک را دورن فر نگه دارید. این کار باعث می گردد پف کیک یکباره فرو ننشیند. اگر در پی زیبایی کیک هستید حتماً این نکته رو رعایت کنید. در این کیک به علت انتخاب نحوه پخت بالا وپایین حرارتی که از بالا به مغزها می خورد باعث می گردد تا بوی خامی آن ها گرفته گردد و طعم خیلی خوبی به آن دهد.

امیدواریم که از آموزش کیک آجیلی امروز ما کمال استفاده رو برده باشید.

آشپز: سمانه زارع

منبع: (finecooking)

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه کیک آجیلی، کیک مغزدار بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک آجیلی، کیک مغزدار بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید