طرز تهیه کیک خانگی موز و هویج؛ یک کیک ساده و خوشمزه بهاری

به گزارش اخبار برخط، پختن کیک و شیرینی در خانه لذتی دارد که هر کسی آن را حتی یک بار تجربه نموده باشد، هوادار آن می گردد. در این مطلب می خواهیم با هدایت یک آشپز جوان - فرزانه قربانی آهویی- شما را به پخت وپز دلچسب در خانه دعوت کنیم. البته پیش از ارائه دستورات کیک پزی بد نیست کمی از تجارب فرزانه قربانی در این زمینه بیشتر بدانیم.

طرز تهیه کیک خانگی موز و هویج؛ یک کیک ساده و خوشمزه بهاری

او 10 سال است که در زمینه کیک و شیرینی پزی به طور تخصصی فعالیت داشته و در 5 سال اخیر در زمینه پخت انواع نان حجیم و نیمه حجیم تجربه کسب نموده است. نخستین تجربه پخت کیک اش به دوران نوجوانی او برمی گردد؛ او از جوانی به واسطه علاقه مندی به آشپزی از روی دستور های مادرش، پخت کیک را بار ها و بار ها امتحان می کرد. او که به این کار علاقه زیادی داشت، با وجود استعداد و توانایی فعالیت در حوزه آشپزی را جدی نگرفته و برای ادامه تحصیل به دانشگاه رفت.

بعد ها با اشتغال در اوقات فراغت خود، پخت نان و شیرینی را پیش می گرفت و به واسطه آشپزی استعداد و ذوق ذاتی خود را بروز می داد. از آنجا که توانایی خاصی در آشپزی داشت، به وسیله اطرافیان و آشنایان مورد تشویق نهاده شد و به این فکر افتاد که این حرفه را به صورت تخصصی و زیربنایی پیش بگیرد.

آغاز به مطالعه در زمینه پخت انواع نان و کیک کرد و همزمان دوره های نان های حجیم و نیمه حجیم را گذراند؛ علاقه اش به این حیطه باعث شد روند رشد و پیشرفت خود را سرعت بخشیده و سریع تر در پی ارتقای توانایی ها و اهداف خود باشد.

در ادامه، او که مهارت های پخت وپز نان و شیرینی را به خوبی فراگرفته بود، به آموزش و ترویج دانش خود به دیگران پرداخت و در حال حاضر علاوه بر داشتن هنرجو در این امر، در شبکه های مجازی به آموزش تصویری آشپزی می پردازد.

مسلما درست کردن یک کیک خانگی خوشمزه برای خانواده لذتبخش است و می تواند گزینه مناسبی برای مهمانی های خانوادگی و جمع های محبت آمیز باشد، مخصوصا وقتی با یک لیوان چای ایرانی خوش عطر همراه گردد و دلنشین ترین مزه را به مهمانان هدیه کند. کیک موز و هویج یک کیک مناسب است؛ چرا که علاوه بر دستور تهیه آسان و سریع، عطر و طعم لذیذی نیز دارد.

مواد لازم

آرد شیرینی پزی: 290 گرم

جوش شیرین: 2/1 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری

نمک: 4/1 قاشق چای خوری

کره: 100 گرم

تخم مرغ: 2 عدد

شکر: 200 گرم

موز پوره شده: 3 عدد معادل 200 گرم

پوست لیموترش رنده شده: یک قاشق چای خوری

هویج رنده شده: یک پیمانه

طرز تهیه

1- ابتدا آرد شیرینی پزی را با اندازه گفته شده از جوش شیرین مخلوط کنید. سپس بیکینگ پودر را با نمک ترکیب نموده و 2بار الک کنید. پس از یکدست شدن و الک کردن، آن را به مواد اولیه بیفزایید. سپس به این مخلوط کره و تخم مرغ ها را اضافه نموده و قدری هم بزنید که یکدست شده و رنگ کرم مانندی به خود بگیرد.

2- در این مرحله شکر را به مواد افزوده و مخلوط کنید تا دانه های شکر در مواد حل گردد. سپس موزی را که به خوبی پوره نموده اید به مواد اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست گردد. بعلاوه برای عطر بیشتر می توانید پوست لیموترش رنده شده را اضافه کنید و با همزن برقی ابتدا با دور کند و سپس با دور تند مخلوط کنید تا همه مواد ترکیب شوند.

3- در خاتمه نیز هویج را که با دنده درشت رنده نموده اید، به ترکیب اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. خمیر آماده را در قالب میان تهی به قطر22 بریزید و در فر که با دمای 170 درجه داغ شده به مدت 50 تا60 دقیقه بپزید.

توجه داشته باشید تمام مواد باید به دمای محیط رسیده و سپس مورد استفاده قرار بگیرند. بعلاوه حتما قبل از گذاشتن قالب داخل فر، فر را کاملا داغ کنید.

منبع: همشهری آنلاین

منبع: فرارو

به "طرز تهیه کیک خانگی موز و هویج؛ یک کیک ساده و خوشمزه بهاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک خانگی موز و هویج؛ یک کیک ساده و خوشمزه بهاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید