چگونه با تشنگی در ماه رمضان مقابله کنیم؟

به گزارش اخبار برخط، تشنگی در ماه رمضان حتی بیشتر از گرسنگی برای روزه داران ممکن است دغدغه ایجاد کند. با توجه به این که رمضان سال جاری متقارن با فصل گرما است، در این مقاله می خواهیم درباره بهترین راهکارها و نکاتی که با رعایت کردن آن ها تشنه نمی شوید و بتوانید با حال بهتر در این ماه مبارک روزه داری کنید، صحبت کنیم. با ما همراه باشید.

چگونه با تشنگی در ماه رمضان مقابله کنیم؟

تشنگی زمانی خود را نشان می دهد که بدن در مقابل کم آبی واکنش نشان می دهد. با توجه به این که روزه داران حدود 12 تا 13 ساعت روزه هستند باید کنار آمادگی روحی از آمادگی مطلوب جسمانی برخوردار باشند.

تشنگی در ماه رمضان را چطور مهار کنیم؟

اول آب بنوشید بعد سراغ آبمیوه یا نوشیدنی های دیگر بروید

فاصله بین افطار تا سحر قبل از این که تشنگی به سراغ تان بیاید مرتب آب بنوشید تا کمبود آب بدنتان جبران گردد. اگر نوشیدن آب برایتان سخت است، آن را با سبزیجاتی مثل برگ نعنا، لیمو یا انواع میوه مزه دار کنید. سعی کنید حدود 8 لیوان مایعات به بدن تان برسانید. نکته ای که باید خیلی دقت کنید این است که مصرف آب هنگام سحر فایده ای ندارد. درواقع بدن شما آب اضافی را دفع می نماید. بنابراین آب مورد احتیاج بدنتان را در فاصله افطار تا سحر بنوشید.

جدا از نوشیدن آب، بهترین راه نوشیدن مایعاتی است که آب بدن را تامین می نماید. آبمیوه های طبیعی بدون هیچ افزودنی و شکر بهترین گزینه برای افراد روزه دار است. حتی الامکان از نوشیدنی های کافئین دار مثل نوشابه و چای و قهوه پرهیز کنید؛ چون این نوشیدنی ها به خاطر داشتن کافئین باعث از دست رفتن سریع تر آب بدن می شوند.

نوشیدنی هایی مثل سکنجبین خیار، خاک شیر، دم نموده نعنا، آب هندوانه و عرق کاسنی و نوشیدنی هایی که طبع سرد دارند برای مقابله با تشنگی بسیار موثر هستند.

بهترین نوشیدنی های ماه رمضان؛ طرز تهیه 5 شربت ضد عطش

تا می توانید میوه و سبزیجات بخورید

همانطور که می دانید میوه وسبزیجات حاوی مقادیر زیادی آب و فیبر است که مدت طولانی در روده باقی می ماند. یکی از محبوب ترین میوه ها خیار است که به خاطر داشتن طبع خنک بهترین راه برای مبارزه با تشنگی است. علاوه بر برطرف تشنگی این میوه دارای الیاف سلولزی مغزی است که قرایند هضم را آسانتر می نماید.

میوه هایی مثل مرکبات و توت فرنگی می توانند علاوه بر آب، مواد ضروری چون کلسیم و فیبر، آهن، پتاسیم و دیگر مواد معدنی و هم چنین ویتامین های c، B1 و B2 را تامین نمایند. میوه های آب دار مانند هندوانه و خربزه نیز نقش مهمی در تامین مایعات بدن دارند

چه مواد غذایی شما را تشنه تر می نماید؟

نمک، ادویه جات و محرک ها احتیاج بدن را به آب افزایش می دهند و تشنگی در ماه رمضان را تشدید می نمایند. بنابراین از خوردن غذاهای پرادویه و شور پرهیز کنید. این غذاها آب موجود در دهان، حلق و معده را جذب می نمایند و احساس تشنگی را زیاد می نمایند.

آب یخ ننوشید؛ وقتی آب خنک همراه یخ مصرف می کنید، بدن برای مدت کوتاهی دمایش پایین می آید که این موضوع خود باعث تشنگی می گردد؛ آب ولرم بنوشید.

برخی از موادغذایی و شیرین نماینده های مصنوعی مثل زولبیا و بامیه غلظت مایعات بدن را افزایش می دهند و باعث تشنگی می شوند. پیشنهاد می دهیم برای جلوگیری از احساس تشنگی از قندهای طبیعی مثل خرما بهره ببرید.

منبع: کتاب کاله

به "چگونه با تشنگی در ماه رمضان مقابله کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه با تشنگی در ماه رمضان مقابله کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید